Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βάζει «φωτιά» στη διασκέδαση της Αθήνας ο Βασίλης Δήμας! (vid)

Ο Βασίλης Δήμας είναι ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της γενιάς του και σε κάθε του εμφάνιση το sold out θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο.

Ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες και τις σημαντικές συνεργασίες επιστρέφει δυναμικά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα: να διασκεδάζει τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, δύο φορές την εβδομάδα ο Βασίλης Δήμας θα εμφανίζεται στο Αγιονέρι, κάθε Πέμπτη στο Περιστέρι και κάθε Κυριακή στην Πανόρμου, στην Αθήνα, σε ένα πρόγραμμα όπου θα συνδυάζονται τα τραγούδια του καταξιωμένου ερμηνευτή με γνωστές επιτυχίες του σήμερα και του χθες.

Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής μετά την τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Δε θα ξανασχοληθώ» ετοιμάζει τον νέο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο από τη Sonar, με παραγωγό τον Αντρέα Γιατράκο.

Το Αγιονέρι φέτος γυρίζει σελίδα με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης για το όλο αθηναϊκό κοινό έχοντας στη «φαρέτρα» του κι άλλα γνωστά ονόματα εκτός από αυτό του Βασίλη Δήμα, όπως οι Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Κώστας Δόξας, Άκης Δείξιμος, Νίκος Ζωιδάκης και άλλα νέα ταλαντούχα παιδιά.

Κάθε Πέμπτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Περιστέρι απ’ τις 6 Οκτωβρίου στ’ Αγιονέρι και τις Κυριακές από νωρίς στην Πανόρμου στην Αθήνα, αρχής γενομένης από τις 16 του ίδιου μήνα, φυσικά με τον Βασίλη Δήμα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected