Super League 1 - Super League 2

Φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, 3-1 τον ΝΠΣ Βέροια

Με την διακοπή του πρωταθλήματος για δύο βδομάδες λόγω των αναμετρήσεων του Nations League, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν κανονίσει φιλικά παιχνίδια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία από αυτές, με τους Ηπειρώτες να υποδέχονται την Πέμπτη την Βέροια επικρατώντας με 3-1.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου προηγήθηκε με τον Σταματελόπουλο στο 13′, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο. Η «βασίλισσα του βορρά» κατάφερε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 54′ να κάνει το 1-1 με τον Φασίδη. Ένα 1-1 που έδειχνε να μένει ως το τέλος, ωστόσο οι Ηπειρώτες μετά το 80′ ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές.

Η αρχή έγινε στο 83′ με ωραίο σουτ του Ροσέρο για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Τζίμας στο 91′.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Ριένστρα, Μπακαδήμας, Λιάσος, Σταματελόπουλος. Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Μπαλάν, Πήλιος, Φοφανά, Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Τσιρης, Αλ. Πήλιος, Ν. Λώλης.

ΝΠΣ Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος (59′ Βενετικίδης), Ντουμάνης (70′ Μουχάλης), Παπαχρήστος, Στίκας (59′ Περδίκης), Μαραγκός, Μασούρας (46′ Κατσούκης), Μπλέτσας (79′ Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (64′ Μπουόλι), Φασίδης (64′ Δεμηρτζόγλου), Ορφανίδης (65′ Ισαακίδης), Ιωάννου (59′ Χαϊκάλης).

*φωτ. passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected