Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστρέφει στην Ημαθία ο Κουτσούκης, συμπαίκτης του ο Βασιλειάδης

Επιστρέφει στην Ημαθία ο Πρόδρομος Κουτσούκης.

Ο 22χρονος (07/02/2000) μέσος με καταγωγή από τη Λάρισα, θα φορέσει τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, η δεύτερη ομάδα στον νομό μετά τη θητεία του στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Ηρακλή Λάρισας, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο και παλαιότερα έπαιξε σε ΓΣ Αλμυρού, Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕΛ U19.

Μαζί του στον Μέγα Αλέξανδρο θα αγωνιστεί ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο 20χρονος (13/04/2002) αμυντικός, που αναδείχτηκε νταμπλούχος πέρσι με τον Αστέρα Τριποτάμου και παλαιότερα έπαιξε σε ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΦΑΣ Νάουσα και Αριστοτέλη Νάουσας.

Αναλυτικά :

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε δύο ακόμα πολύ σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας:

1ον) Τον 20χρονο (γεν.2002) Βασιλειάδη Γιώργο από τον Αστέρα Τριποτάμου, έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του περσινού πρωταθλήματος με θητεία σε Αριστοτέλη Νάουσας,ΦΑΣ Νάουσα και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

2ον) Τον 22χρονο (7 Φεβ.2000) Κουτσούκη Πρόδρομο από τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται επίσης ως αμυντικός και πρόκειται για παίκτη με πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε όλα τα τμήματα υποδομής της Βέροιας , ΑΕΛ (Κ19) , Αλμυρός Βόλου και Απόλλων Λάρισας

Καλωσορίζουμε και τα δύο εξαιρετικά παιδιά στην οικογένεια του ”Μέγα”, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected