Κατηγορίες
Αθλήματα

Επιστροφή στο…σπίτι για τον Ζαφειράκη Νάουσας! (photos)

Την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας έκανε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη το απόγευμα της Δευτέρας (26/9), ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών στο εσωτερικό του γηπέδου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι προπονήσεις της ομάδας φιλοξενήθηκαν σε υπαίθριους αθλητικούς χώρους, στο κλειστό γυμναστήριο Κοπανού Ημαθίας, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” Βέροιας, στο “Φιλίππειο” κλειστό γυμναστήριο Βέροιας και σε ιδιωτικό γυμναστήριο, με δεδομένη της ταλαιπωρία των αθλητών, του προπονητικού επιτελείου καθώς και των παραγόντων της ομάδας.

Η αναμονή όμως φαίνεται πως άξιζε… Το γήπεδο της Νάουσας είναι έτοιμο και πανέμορφο εσωτερικά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτων. Στον εξωτερικό χώρο οι εργασίες συνεχίζονται και γι αυτό έχουν προβλεφθεί κανόνες ασφαλούς πρόσβασης τόσο των αθλητών, όσο και του φίλαθλου κοινού στον χώρο.

Η διοίκηση του Ζαφειράκη αναφέρει :

“Επιφυλασσόμαστε για μια μεγαλύτερη αναφορά στις παρεμβάσεις που έγιναν αλλά και στους ανθρώπους που βοήθησαν για τη γρήγορη περάτωση των εργασιών, ωστόσο θα θέλαμε να πούμε ένα σύντομο “ευχαριστώ”, καθώς για όλους εμάς τους ανθρώπους του Ζαφειράκη ικανοποιήθηκε σήμερα ένα αίτημα ετών!

Ευχαριστούμε:
▪️την δημοτική αρχή για την διάθεση της και την πολιτική της βούληση ώστε να αναβαθμιστεί ο αγωνιστικός μας χώρος,
▪️την τεχνική υπηρεσία του Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας και ειδικά τον κύριο Παπαφιλίππου Άγγελο που συντόνισε όλο το προηγούμενο διάστημα τις εργασίες,
▪️την ανάδοχο εταιρεία που συνεχίζει εξωτερικά να εργάζεται, για την καλή συνεργασία και την γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του εσωτερικού χώρου,
▪️το νομικό πρόσωπο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για τη φιλοξενία, το προηγούμενο διάστημα, στους αθλητικούς χώρους της ευθύνης του και τέλος
▪️όλους όσους εργάστηκαν για να παραδοθεί το γήπεδο όσο το δυνατόν συντομότερο προς χρήση.

Ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου 1/10, στον οποίο η ομάδα μας υποδέχεται τον Διομήδη Άργους (4 μ.μ.), θα διεξαχθεί κανονικά στο κλειστό μας γυμναστήριο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected