Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Ανακοίνωσε Ρηγόπουλο ο Μακεδονικός

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Ρηγόπουλο.

Ο 18χρονος (10/06/2004) αμυντικός αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας, όμως μπορεί να αποδώσει με αντίστοιχη ευχέρεια και στην δεξιά πλευρά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, πριν μεταπηδήσει στο Λεκανοπέδιο για λογαριασμό των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου.

Σε εφηβική ακόμη ηλικία άλλαξε φανέλα, κρατώντας πάντως τα κυανόλευκα, αφού «μετακόμισε» στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν, μάλιστα, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών, καταγράφοντας μάλιστα – ένα χρόνο αργότερα – και την πρώτη του συμμετοχή στην Super League, στο τέλος της σεζόν, περνώντας ως αλλαγή στον αγώνα play-out με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περσινή σεζόν, ο Ρηγόπουλος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, και φέτος «μετακομίζει» ακόμη βορειότερα, υπογράφοντας στον Μακεδονικό.

Ο νεαρός αμυντικός ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Πτολεμαΐδα και στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» την τρέχουσα εβδομάδα.

error: Protected