Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Φασίδης έστειλε τη Βέροια στον 4ο γύρο!

Πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας για τη Βέροια, που με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Φασίλη στο 113′ της παράτασης, ξεκίνησε ιδανικά τα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Αντίπαλος της “Βασίλισσας” στον επόμενο γύρο θα είναι ο Θεσπρωτός, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα.

Από την άλλη πλευρά, παρότι πιο πίσω σε ημέρες προετοιμασίας, η ομάδα των Χανίων πάλεψε στα ίσα κόντρα σε σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με την πρόκριση από τη Βέροια, αποχαιρετώντας το Κύπελλο Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι – όπως έγινε και πέρσι (τότε από το Αιγάλεω).

Η Βέροια πήρε το προβάδισμα με έναν πρώην παίκτη των Κρητικών, τον Παπαχρήστου στο 43’, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Λεμονή στο 51’. Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν (η Βέροια είχε αριθμητικά τις περισσότερες ευκαιρίες), το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί τη διαφορά την έκανε το γκολ-φάουλ του νεοαποκτηθέντα Φασίδη

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης (63’ Μπελεβώνης), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ισαακίδης (63’ Ιωάννου), Μασούρας (85’ Μούχαλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (97’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι (97’ Δεμηρτζόγλου).

ΠΑΕ Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσιμήτρος, Γκάντσιερ (80’ λ.τ. Νικόλης), Ζιούλης, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Ναζίμ (79’ Σκέντζος), Γκουέντες (55’ Ξεπαπαδάκης), Λεμονής, Κόλα, Μαρτσάκης (99’ Ελευθεριάδης), Μάναλης (79’ Ιμεραλιλάι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected