Κατηγορίες
Αθλήματα

Νεμπόισα Κανιζάι (Ζαφειράκης Νάουσας) : “Θα κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη”

Δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου (1/10), κόντρα στον Διομήδη Άργους, έκανε ο Σέρβος αθλητής του Ζαφειράκη Νάουσας, Νεμπόισα Κανιζάι, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Σέρβος αθλητής αναφέρθηκε στη προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα, ενώ δεν έκρυψε και τη χαρά του που η ομάδα θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της, στο γήπεδο της Νάουσας.

Αναλυτικά :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα αγωνιστούμε μπροστά στους οπαδούς της ομάδας μας, στο γήπεδο της Νάουσας για πρώτη φορά φέτος! Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, όπως κάθε φορά, για να στηρίξει την προσπάθεια μας. Σημαντικό γεγονός αυτού του αγώνα είναι η επιστροφή του αρχηγού μας Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που έμενε εκτός το προηγούμενο διάστημα, λόγω τραυματισμού και ευτυχώς τώρα είναι καλά.

Όσο αφορά την αντίπαλη ομάδα, ο Διομήδης είναι ένας γνωστός σύλλογος με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ και με δυνατή ομάδα, ωστόσο εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected