Διάφορα

Κανείς δεν έδωσε το παρών στην κηδεία του 56χρονου δολοφόνου στην Καβάλα – Δεν πήγε ούτε ο πατέρας του ενώ ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει

Όλο το χωριό «γύρισε την πλάτη» στον 56χρονο δολοφόνο και αυτόχειρα από την Καβάλα ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος.

Όπως αναφέρει το DNews, ούτε ο πατέρας του, αλλά ούτε και κανείς από το χωριό του δεν πήγε στην κηδεία του 56χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα στη Λεκάνη Καβάλας.

Το φέρετρο έφτασε με περιπολικό. Ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει αλλά πήρε εντολή από δεσπότη. Το έγκλημα στην Καβάλα εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν εκεί το τελευταίο αντίο.

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή, πώς σκότωσε την Άννα και το μωρό ο δράστης
Η ιατροδικαστική εξέταση της 31χρονης, του 11 μηνών μωρού και του 56χρονου κτηνοτρόφου ολοκληρώθηκε και «ρίχνει» φως τις τελευταίες τραγικές στιγμές των θυμάτων και του δράστη.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, Νίκος Κιφνίδης, μιλώντας στη Voria.gr, η υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδιαίτερα η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 11 μηνών Στέλιου.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Ο δράστης πυροβόλησε το μωρό με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά, ενώ ο θάνατος του μικρού ήταν ακαριαίος.

Ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια (σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα), και πυροβόλησε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα.

Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της.

Όταν ο δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς «γλίστρησε» το όπλο από τα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος αυτοπυρολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς να προκαλέσει τον θάνατό του.

Τότε, ο δράστης έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected