Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με ανατροπή για τον Αλμυρό και τώρα Πανθρακικός (vids)

Σπουδαία εμφάνιση από τον Αλμυρό, ο οποίος επικράτησε του ΠΟ Ελασσόνας με 3-1 και προκρίθηκε στη τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Με Πανθρακικό στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Γαζίου μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και υπέστη… σοκ, με την Ελασσόνα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3′ με κεφαλιά του Κουκούλη και στα επόμενα δεκαπέντε λεπτά, δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Ωστόσο μετά το εικοσάλεπτο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε πέντε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ισοφαρίσει!

Αρχικά στο 21′ καταπληκτική μπαλιά του Μάγκα, με τον Κατσικοκέρη στη μεγάλη περιοχή, να κάνει τη λόμπα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Δύο λεπτά αργότερα, ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Κατσικοκέρη να παίρνει την κεφαλιά, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει.

Η πίεση συνεχίστηκε, και στο 30′ νέα χαμένη ευκαιρία, με τον Μάγκα να βγάζει μια νέα τρομερή μπαλιά στον Κατσικοκέρη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ της Ελασσόνας, ωστόσο δεν σημάδεψε σωστά. Νέο κρεσέντο χαμένων ευκαιριών, με τον Πατινιώτη να φτάνει απέναντι στον Γκουντζουρέλα, ο οποίος κατάφερε ενστικτωδώς να κρατήσει το μηδέν! Στο 38′ μια τρομερή έμπνευση του Κατσικοκέρη, λίγο έλειψε να μας χαρίσει ένα φοβερό γκολ!

Στο 40′ μετά από ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Φώλλας, μπήκε στο γήπεδο και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Σταυρουλάκη. Τελευταία ευκαιρία για τον Αλμυρό στο 44′, με τον Φραγκουλάκη να πιάνει ένα τρομερό σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ!

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός μπήκε αποφασισμένος για να πάρει την νίκη. Προειδοποίησε αρχικά ξανά με τον Κατσικοκέρη και ήρθε η ώρα για την ισοφάριση! Καταπληκτική μπαλιά του Νικολάου στον Γκέτσι, εκείνος με εξαιρετική κίνηση πάτησε περιοχή από τα δεξιά και με ένα τρομερό σουτ έκανε το 1-1!

Το γκολ έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη, οι οποίοι εννέα λεπτά αργότερα έκαναν την ανατροπή με τον Μπουρσέλη!

Και τρία λεπτά αργότερα, σφράγισε την πρόκριση. Ο Νταμπώσης ανατρέπει τον Γκέτση στα δεξιά της μεγάλης περιοχής, με τον κ. Σταυρουλάκη να δείχνει την άσπρη βούλα! Ο Φραγκουλάκης ψύχραιμα, έκανε το 3-1, βάζοντας φωτιά στο Γάζι!

Μετά το γκολ ο Αλμυρός δεν κατέβασε ταχύτητα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ανιδράσουν και πίεσαν για ένα τέταρτο τέρμα. Ο Κατσικοκέρης, έψαχνε το γκολ, ωστόσο σε δύο περιπτώσεις δεν τα κατάφερε, ενώ ο Πιερτζάκομι, μετά από εξαιρετική πάσα του Κατσικοκέρη, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τελευταία φάση του αγώνα, ένα τετ α τετ του Αντωνίου, με τον ποδοσφαιριστή να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Κυρίαρχος ο Αλμυρός στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε του ΠΟ Ελασσόνας απόλυτα δίκαια και βρίσκεται στη τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Πανθρακικό!

δείτε βίντεο με τα γκολ στο Grandsport

Συνθέσεις

Αλμυρός Γαζίου (Γιάννης Παπαματθαιάκης) : Χανιωτάκης, Μάγκας, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Μπουρσέλης (75′ Αντωνίου), Νικολάου, Ντιονίσιο (62′ Αγαπάκης), Πιερτζάκομι (90′ Χαϊντίνι), Φραγκουλάκης, Γκέτσι (90′ Βαρβεράκης), Κατσικοκέρης

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας) : Γκουντζουρέλας, Κακάμης, Λαγός, Νταμπώσης (81′ Μπούσιας), Σουγλής, Γκαμπέτας (73′ Βλαχάκης), Ιγγλέζος (53′ Περγκιόνι), Κοντοθανάσης, Κουκούλης (53′ Καραγκούνης), Ντουλάνγκ, Μουλτσιάς (81′ Κουρδής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected