Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ακάθεκτη η Βέροια, νίκησε τον Θεσπρωτό και προκρίθηκε στον 5ο γύρο!

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους επίσημους αγώνες για τη Βέροια, που μετά τα Χανιά, απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας και τον Θεσπρωτό.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη επικράτησε εκτός έδρας, μετά από μια μεστή εμφάνιση που επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην αρχή της σεζόν.

Η “Βασίλισσα” νίκησε με 2-1 τους “κιτρινόμαυρους” του Χουάν Ραμόν Ρότσα και συνεχίζει στον θεσμό, παίρνοντας το εισιτήριο για την 5η φάση.

Το φιλμ

Με την έναρξη του αγώνα, η Βέροια έδειξε διάθεση να πάρει τα ηνία και μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπελεβώνης βρήκε τον Φασίδη, ο τελευταίος σούταρε από καλή θέση, αναγκάζοντας τον Παππά να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση.

Πέντε λεπτά, ο Θεσπρωτός απείλησε με τη σειρά του όταν ο Βαλέντε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασιλάκης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος πήρε τη σκυτάλη στις μεγάλες αποκρούσεις, αποσοβώντας την κεφαλιά.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ρίζος, στέλνοντας τη μπάλα δύο περίπου μέτρα δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 37′ η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Φασίδη να σκοράρει για μια ακόμη φορά στον θεσμό, μετά την ωραία πάσα του Ντουμάνη και το ιδανικό πλασέ από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β.

Ένα λεπτό μετά, ο Θεσπρωτός βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, σε σουτ του Δρίτσα που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τη “Βασίλισσα”, που με τη συμπλήρωση έξι λεπτών κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουόλι από τον Βασιλάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και “έγραψε” το 2-0 για την ομάδα του.

Η καλύτερη Βέροια είχε διπλή ευκαιρία στο 75′ να πετύχει το τρίτο γκολ της συνάντησης, αρχικά σε σουτ του Μπουκουβάλα που απέκρουσε ο Παππάς και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντουμάνης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 83′ ο Θεσπρωτός είχε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν ο Ρίζος σέντραρε, ο Κωνσταντίνου έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, όπως και δύο λεπτά σε κοντινή προβολή του Μίγγου.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπονίγια διαμόρφωσε το τελικό 1-2, με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Παπαδόπουλου.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα) : Παππάς Δ., Βαλέντε (64′ Τρομπούκης), Βασιλάκης, Γώγος (59′ Σεμερτζάκης), Ρίζος, Μίγγος, Διγκόζης (59′ Μαντζουρανάκης), Δρίτσας (59′ Μπίκας), Κωνσταντίνου, Λύγκας (66′ Μαρτίνες), Μπονίγια

ΝΠΣ Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης) : Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος (76′ Μουχάλης), Περδίκης, Στίκας, Μπλέτσας, Ορφανίδης (76′ Κατσούκης), Φασίδης (67′ Ισαακίδης), Μπελεβώνης (53′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

*φωτ. theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected