Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στην 5η φάση ο Απόλλων Πόντου, κέρδισε στα πέναλτι την Αναγέννηση Καρδίτσας (vid)

Σπουδαία επιτυχία για τον Απόλλωνα Πόντου! Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 5ο γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα από τη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Στην αναμέτρηση που…έσπασε καρδιές στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (στο γήπεδο της Καρδίτσας γίνονται εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα), η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν μεν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στα 120 λεπτά, δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι.

Εκεί, Πίτκας και Γκέκας ήταν οι πρωταγωνιστές, ενώ ο Άντο ήταν αυτός που πέτυχε αυτό που έστειλε τον Απόλλωνα στην κλήρωση της Τρίτης (11/10).

Οι” κιτρινόμαυροι” είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα έχοντας την κατοχή και τις περισσότερες σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα με σημαντικότερη το δοκάρι του Βερνάρδου στο 83′. Η αναμέτρηση μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αμαραντίδη.

Το φιλμ του αγώνα στο karditsalive.net

Η διαδικασία των πέναλτι

Κοζορώνης 1-0
Καλογέρης  απέκρουσε ο Γκέκας
Ξυδάς  απέκρουσε ο Πίτκας
Σαμπανίδης  απέκρουσε ο Γκέκας
Γιάκος 2-0
Αμπούντου 2-1
Δημόπουλος 3-1
Αμπάγκουα 3-2
Λαγός  απέκρουσε ο Γκέκας
Μαλουμαντσοκό 3-3
Αλιαντίδης 4-3
Λαμπίρης 4-4
Πρίτας  άουτ
Άντο 4-5

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος ( 114′ Αλιατίδης), Σκόνδρας (114′ Γκόλιας), Κοζορώνης, Λαγός, Αθανασιάδης (69′ Πρίκας), Βερνάρδος (98′ Γιάκος), Ξύδας, Ριέρα (46′ Μπάλλας)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Μουμίν (91′ Αμπάγκουα), Φράγκος (67′ Άντο), Νασέρ, Καλογέρης, Αραβίδης (76′ Σαμπανίδης), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Λαμπίρης

Ολόκληρος ο αγώνας από το Orasi TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected