Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

VEO: Ένα νέο «εργαλείο» ανάλυσης στη διάθεση του Ηρακλή Λάρισας (photos)

Συνεχίζει την εξέλιξή του σε όλα τα επίπεδα ο Ηρακλής Λάρισας που γι’ ακόμη μία φορά δείχνει το δρόμο και για άλλα σωματεία να πράξουν κάτι αντίστοιχο…

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, στο φιλικό του Σαββάτου (8/10) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, ο Ηρακλής χρησιμοποίησε ένα ακόμη σημαντικό «εργαλείο», που θα βοηθά ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ και όχι μόνο. Ο σύλλογος αγόραρε κάμερα VEO που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Το προϊόν της VEO είναι ένα σύστημα καταγραφής με κάμερα, η οποία, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, μπορεί να καλύπτει συνεχώς όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, «σκανάροντας» κάθε κίνηση σε κάθε του γωνία, γεγονός που την κάνει το απόλυτο εργαλείο για την καταγραφή υλικού με στόχο τη μετέπειτα ανάλυση του από το προπονητικό επιτελείο του Ηρακλή Λάρισας.

Αφού καταγράψει όλο τον αγώνα σου βγάζει μέσω της εφαρμογής της έτοιμα τα στιγμιότυπα του αγώνα, τα φάουλ τα κόρνερ κλπ. Μετά μπαίνει ο προπονητής και κάνει ανάλυση του παιχνιδιού, κόβει ράβει ότι θέλει μπορεί να κάνει επάνω στο βίντεο σχέδια και να δείχνει πράγματα. Σε αυτά έχουν πρόσβαση όλοι οι ποδοσφαιριστές και μπορούν να βλέπουν όλο τον αγώνα, να βλέπουν εξατομικευμένα μόνο τον εαυτό τους (υπάρχει αντίστοιχη επιλογή).

Τώρα όσον αφορά τις ακαδημίες χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Φτιάχνεις ομάδες στην εφαρμογή και δίνεις πρόσβαση στους γονείς και στα παιδιά. Μέσα από αυτό μπορούνε οι γονείς αλλά και ο Ηρακλής, να φτιάχνει highlights των ποδοσφαιριστών, με προοπτική να σταλθούν κα σε Scouters αλλά και ομάδες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, επομένως, με την κάμερα VEO, θα προσφέρει στον Ηρακλή, ένα ιδανικό εργαλείο για να εξελίξει τη δουλειά του, να κάνει πιο εύκολη, αποτελεσματική και ουσιαστική τη διαδικασία της ανάλυσης, μυώντας και τους ποδοσφαιριστές σε αυτήν, και, φυσικά, να «βγάλουν» ποδοσφαιριστές που θα έχουν καταλάβει καλύτερα τις φάσεις του αγαπημένου τους αθλήματος, μέσα από συνεχή και ποιοτική παρακολούθηση, διόρθωση, δουλειά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected