Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Σπουδαία πρόκριση στον 5ο γύρο για τον Αλμυρό! (vids)

Ο Αλμυρός συνεχίζει να ονειρεύεται! Η ομάδα του Γαζίου με εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, επικράτησε του Πανθρακικού με 3-1 και πήρε τη πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει το Grandsport, ο Αλμυρός από το πρώτο λεπτό μπήκε με διάθεση να πάρει τη νίκη, απείλησε με ένα πολύ καλό φάουλ του Φραγκουλάκη στα πρώτα λεπτά, με τον Αλμυρό να φτάνει το γκολ στο 10′. Μετά από κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπουρσέλης πάσαρε στον Πιερτζάκομι και εκείνος με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ!

Στη συνέχεια η ομάδα του Γαζίου είχε την υπεροχή, δεν απειλήθηκε… στιγμή και βρήκε και ένα δεύτερο τέρμα στο 41′.

Ο Αντώνης Μάγκας, με μια εξαιρετική βαθιά μπαλιά στη πλάτη της άμυνας, είδε τη κίνηση του Μπουρσέλη, εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Κοτσάκη και με διπλή προσπάθεια «έγραψε» το 2-0.

Στην επανάληψη ο Αλμυρός στα πρώτα λεπτά, όπως και στο πρώτο μέρος έλεγχε το παιχνίδι, όμως σε μια ανύποπτη στιγμή οι Θρακιώτες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Μετά από λάθος του Χανιωτάκη, ο Γιαννακιτσίδης επωφελλύθηκε και με ένα μακρινό σουτ, «κρέμασε» τον Χανιωτάκη για το 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο Αλμυρός δεν το έβαλε κάτω και με τους Μπουρσέλη, Μάγκα και Φραγκουλάκη, «άγγιξε» το 3-1, ψάχνοντας περισσότερο το τρίτο γκολ, παρά να κρατήσουν το προβάδισμα του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πανθρακικός ανέβασε τις γραμμές του, ενώ ο Αλμυρός μέσω των αντεπιθέσεων προσπαθούσε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα. Ο Μπάνβο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Αλμυρού και έφτασε κοντά στο 3-1, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτσάκη.

Στις καθυστερήσεις, ο Αντωνίου εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κοτσάκη και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που θα τον φέρει στη 5η φάση σε ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο!

Συνθέσεις

Αλμυρός Γαζίου (Μανώλης Παπαματθαιάκης) : Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Μάγκας, Πατινιώτης (60′ Κοιλιάρας), Ενγκουέμ, Γιουκαρής (60′ Αντωνίου), Μπουρσέλης (89′ Παγώνης), Νικολάου, Πιερτζάκομι, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (71′ Μπάνβο)

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης) : Κοτσάκης, Αρετάς, Μπαϊκαρά, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης (71′ Σμάλης), Χακάν, Σαπνάρας, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης (84′ Παχούμης), Ερκάν (46′ Αντωνιάδης), Βάσκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected