Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Γουίλαρντ τέλος στην Επισκοπή, αναλαμβάνει ο Σάκης Παπαβασιλείου

Παρελθόν για τον πάγκο της Επισκοπής αποτελεί ο Ντάριλ Γουίλαρντ. Οι εξελίξεις στην ομάδα του Ρεθύμνου είναι άμεσες, με τον αντικαταστάτη του ν’ αναμένεται να είναι ο Σάκης Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Άγγλος τεχνικός δεν θα προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα της Επισκοπής στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς η διαφορά που ουσιαστικά αποδείχτηκε πως υπήρχε στην φιλοσοφία ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλαδή τη διοίκηση και τον ίδιο, οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό προηγουμένως είχε αποχωρήσει ο άμεσος συνεργάτης του, Ρικάρντο Ντε Βίβο.

Η Επισκοπή δεν αναμένεται πάντως να μείνει για πολύ χωρίς προπονητή, καθότι την θέση του Γουίλαρντ αναμένεται να πάρει ο Σάκης Παπαβασιλείου.

Πρόκειται για τον προπονητή ο οποίος έχει εμπειρία από το κρητικό ποδόσφαιρο καθώς πριν από μερικά χρόνια (2016-17) είχε θητεύσει με επιτυχία στον πάγκο του ΑΟ Χανιά, καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός προς τον κόσμο της ομάδας.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Κοζάνη, ενώ μετά τον ΑΟΧ ακολούθησαν οι Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης, Ιάλυσος και Πιερικός. Ουσιαστικά, ο Παπαβασιλείου πιάνει άμεσα δουλειά στην Επισκοπή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected