Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στους “16” προκρίθηκε η Καλλιθέα, τέλος το “ταξίδι” για τη Βέροια

φωτ. SDNA

Χάρη σε ένα γκολ του Ομάρ Σαντάνα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, η Καλλιθέα πήρε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Έδωσε “μάχη” η Βέροια, που είχε τις ευκαιρίες να πετύχει τέρμα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι και φέτος υπολογίσιμος αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Super League 2 κι αυτό το έδειξε σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ειδικά στις αντεπιθέσεις (μετά το γκολ που πέτυχαν), οι “κυανόλευκοι” ήταν απειλητικοί, με τη “Βασίλισσα” να έχει μέχρι το 44′ μια απειλητική κεφαλιά του Μπουόλι.

Η Καλλιθέα, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Λουκίνα, Νίλι και Μουνιέ (άκρως ποιοτικό τρίδυμο) εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το προβάδισμα που πήρε σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στρέζος αποδείχτηκε “καταλύτης” στις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ενώ στο 57′ η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουόλι.

Δύο λεπτά μετά, η Βέροια πέτυχε γκολ με τον Μπουκουβάλα αλλά ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού.

Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στο 90+2′ όταν ο Μπελεβώνης σημάδεψε το δοκάρι του Στρέζου.

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος):Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Ομάρ (83′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος, Νίλι (74′ Μάλτσι), Λουκίνας (83′ Λάσκαρης), Μουνιέ (58′ Ντεμέτριους).

ΝΠΣ Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Περδίκης (86′ Δεμηρτζόγλου), Στίκας, Μπούζας (54′ Μπελεβώνης), Μπλέτσας (70′ Ιωάννου), Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected