Κατηγορίες
Διάφορα

Ο ιδιοκτήτης καφέ στην Πάτρα που άνοιξε τον φάκελο με τον λογαριασμό ρεύματος και είδε τη ζωή να περνάει από μπροστά του! (photo)

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, Πατρινός επαγγελματίας του χώρου της εστίασης όταν άνοιξε το email με τον λογαριασμό του ρεύματος που του παρέχει ιδιώτης πάροχος.

Για την περίοδο (1.9.2022-1.10.2022), έλαβε λογαριασμό 17.863,50 ευρώ (!), έχοντας και κρατική επιδότηση 3.844,08 ευρώ με την κατανάλωση να αφορά 11.240 κιλοβατώρες.

Ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για το εξωφρενικό ποσό που καλείται να πληρώσει η επιχείρηση, καθώς-όπως λέει στην Εφημερίδα Γνώμη «οι λογαριασμοί μας κυμαινόταν από ένα ποσό 4.500-5.000 ευρώ»

Όσον αφορά την απάντηση του πάροχου, ανέφερε ότι «κάλεσε, μίλησε και ζήτησε διευκρινήσεις και του απάντησαν ότι θα γίνει ο αναγκαίος έλεγχος, αλλά μόλις ήρθε ο τελικός λογαριασμός, δεν υπήρχε καμία διαφορά από την αρχική τηλεφωνική ενημέρωση που είχε».

Για το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει νομικές συμβουλές και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

«Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι ότι κλέβουν εμένα, αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι. Στο λογαριασμό των 17.863 ευρώ, έχει μια επιδότηση από το κράτος 3.844 ευρώ, που έχει πάρει ο πάροχος από το κράτος. Το κράτος έχει πληρώσει επιπλέον για αυτό το πράγμα. Δεν είναι ότι καλούμαι να πληρώσω μόνο εγώ».

Πρόκειται ασφαλώς για εξωφρενικό ποσό, που καλείται να αποπληρώσει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ υπάρχει πάντοτε η απειλή των εταιρειών για διακοπή της ηλεκτροδότησης, που σημαίνει αυτόματα και την παύση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected