Κατηγορίες
Αθλήματα

Volley League : Πέρασε από το Ηράκλειο και ξεκίνημα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό

Πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Volley League για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ, με το «τριφύλλι» να δείχνει έτοιμο για να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός συνόρων.

Οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν στο παρκέ την ανωτερότητά τους έναντι των μαχητικών «κρητικών», φτάνοντας εύκολα στη νίκη.

Έτσι πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στη φετινή σεζόν, συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα και στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά από τις νίκες επί της Σπάρτακ Μιγιάβα για το Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Γιάκομπσεν, Ερνάντεζ, Κόβαρ, Φράγκο, Ρανγκέλ και Πετρέα. Οι «πράσινοι» έβγαλαν ενέργεια με την έναρξη του αγώνα και πήραν το προβάδισμα με 0-4, διαφορά την οποία μεγάλωσαν στην εξέλιξη του σετ (7-12).

Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με όπλο τους το μπλοκ μείωσαν στον πόντο (13-14). Οι «πράσινοι» δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους παρά την επιστροφή των Κρητικών, έφτασαν στο 18-20 και στη συνέχεια στο 19-25, κάνοντας το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε περίτρανα την ανωτερότητά του ρόστερ του και την ποιότητα που διαθέτει. Το αρχικό προβάδισμα των «πρασίνων» (3-7), διαδέχτηκε το 5-11.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου συνέχισαν με ανεβασμένες στροφές φτάνοντας στο +10 (6-16) και με συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησαν και το δεύτερο σετ με 16-25.

Ο ΟΦΗ στην αρχή του τρίτου σετ παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός (4-4), αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Κάπως έτσι το 7-11 φάνταζε λογικό, με τους «πράσινους» να καλπάζουν προς τη νίκη. Σε εκείνο το σημείο ο ΟΦΗ υποχώρησε, ο Παναθηναϊκός άνοιξε τη διαφορά στο 10-18 και λίγο αργότερα «καθάρισε» τα σετ με 19-25, φεύγοντας νικητής από το Ηράκλειο με 3-0 σετ.

Τα σετ: 19-25, 16-25, 19-25.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 22/10

Κηφισιά – Αριστοτέλης Σκύδρας  3-0
Φοίνικας Σύρου – Άθλος Ορεστιάδας  3-0
ΠΑΟΚ – Πήγασος Πολίχνης  3-0

Κυριακή 23/10

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός  0-3

Δευτέρα 24/10

Μίλωνας – Ολυμπιακός (16.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected