Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ανακοίνωσε την επιστροφή Μωυσίδη ο Εδεσσαϊκός

Επέστρεψε στον Εδεσσαϊκό ο Σεραφείμ Μωυσίδης.

Ο επί χρόνια αρχηγός των “πρασίνων” θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ιστορικής ομάδας, μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Αναγέννηση Επανωμής.

O 32χρονος (17/04/1990) Θεσσαλονικιός αμυντικός έχει ένα σημαντικό παλμαρέ στα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος σε ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Νίκη Βόλου, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Πόντου, Βύζαντα Μεγάρων και Μπρέσια U19.

Οι δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας :

“Τα λόγια περισσεύουν νομίζω για την επιστροφή μου! Καταρχήν νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Αναγέννηση Επανωμής για την άψογη συνεργασία και για την κατανόηση προς το πρόσωπο μου. Τους εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζουν πραγματικά. Aπό εκεί και πέρα είναι πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα. Η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και οφείλω να είμαι εδώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι μια καινούργια προσπάθεια με νέους και παλιούς, οπότε χρειάζεται δουλειά και υπομονή απ’ όλους. Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε σαν Εδεσσαϊκός και μαζί με την στήριξη του κόσμου και της πόλης που είναι κομβική για μας, θα βγούμε νικητές απ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected