Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Β Εθνική Γυναικών : Το τελευταίο φιλικό της Veria Ladies

Για ακόμη μία χρονιά, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έμπλεξε στα…γρανάζια της ανοργανωσιάς και σύγχυσης που το χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια.

Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 23/10, όμως οι ομάδες συνεχίζουν ακόμη την προετοιμασία και το μοναδικό στοιχείο που έχουν για την έναρξη, είναι μια…φημολογία για σέντρα την επόμενη Κυριακή 6/11.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καν καταρτισμός ομίλων!

Μία από αυτές τις ομάδες, που περιμένουν εναγωνίως την έναρξη, είναι η Veria Ladies που αύριο Κυριακή (30/10) και ώρα 16.00 δίνει το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο τις Σειρήνες Γρεβενών, που θα αγωνιστεί στη Β Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το φιλικό :

“Και ενώ η προετοιμασία της ομάδας μας φτάνει στην τελική της ευθεία, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους και τις φίλες να παρακολουθήσουν από κοντά το τελευταίο φιλικό ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων!

Οι κοριτσάρες μας θα αγωνιστούν αύριο Κυριακή (30/10) και ώρα 16.00 στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας με αντίπαλο τις Σειρήνες Γρεβενών, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία (Β Εθνική) και ενδέχεται να είναι αντίπαλος στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι αποτελεί το πιο σημαντικό κριτήριο για τον προπονητή μας, Γιώργο Μυλωνά που θέλει να δει την ετοιμότητα των παικτριών του, την ώρα που (δυστυχώς) πλησιάζει ο Νοέμβριος και δεν υπάρχει ακόμη οριστική ημερομηνία έναρξης της σεζόν…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected