Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η Γ Ερασιτεχνική μας έβαλε φέτος τα…γυαλιά!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας, η κλήρωση της Γ Ερασιτεχνικής για τη σεζόν 2021/2022.

Μετά το πρωτοφανές γεγονός ο νομός να μην εκπροσωπείται στη Γ Εθνική, τα όσα συνέβησαν στην Α κατηγορία με τις συνεχόμενες προσθαφαιρέσεις μέχρι τον τελικό αριθμό 10 αλλά και τη σημαντική μείωση ομάδων στη Β Ερασιτεχνική (και τη διεξαγωγή πρωταθλήματος σε έναν όμιλο), οι περισσότεροι περίμεναν μια ανάλογη κατάσταση στη Γ κατηγορία.

Έλα όμως που αυτή διέψευσε τους πάντες!

Το άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο που προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση, είναι πως στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σάββατο 19/11, θα διεξαχθεί με 12 ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους!

Σε αυτές βρίσκουμε τη Δόξα Ασωμάτων και τον Ερμή Τριλόφου που υποβιβάστηκαν πέρσι από τη Β Ερασιτεχνική, τον ΑΠΣ Ριζωμάτων, τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, τον ΑΟ Συκιάς και τον Ολυμπιακό Λουτρού που συμμετείχαν πέρσι στη Γ (ο τελευταίος δήλωσε αλλά τελικά δεν κατέβηκε) αλλά και τις πρωτοεμφανιζόμενες (αλλά παλιές…καραβάνες στα γήπεδα της Ημαθίας) Παλασίδειο Ακαδημία, Ακαδημία Βέροιας, Ατρόμητο Διαβατού, Θύελλα Σταυρού, ΑΕΚ Καμποχωρίου και Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι δύο τελευταίες είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Β κατηγορία, ωστόσο επέλεξαν να αγωνιστούν μία κατηγορία παρακάτω.

Ο 1ος όμιλος

Νέα Γενεά Νικομήδειας
ΑΕΚ Καμποχωρίου
Ολυμπιακός Λουτρού
Θύελλα Σταυρού
Άρης Παλαιοχωρίου
Ατρόμητος Διαβατού

Ο 2ος όμιλος

Δόξα Ασωμάτων
Ερμής Τριλόφου
ΑΠΣ Ριζωμάτων
ΑΟ Συκιάς
Παλασίδειος Ακαδημία
Ακαδημία Βέροιας

*Αύριο θα αναρτηθεί στο site της Ένωσης το πρόγραμμα της σεζόν, με τους αγώνες να διεξάγονται Σάββατο, ίδια ώρα με τις αναμετρήσεις της Α Ερασιτεχνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected