Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Ανάσα” από πιστούς…στρατιώτες του ΦΑΣ Νάουσα, βρέθηκε λύση και συνεχίζει στο πρωτάθλημα!

Εδώ ταιριάζει το…Νάουσα είσαι!

Μια ομάδα με σημαντικότατο ποδοσφαιρικό στίγμα και με βαριά φανέλα, ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό πως δεν κατάφερε να βρει λύση και να απέχει από το πρωτάθλημα.

Αυτό όμως μέχρι σήμερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη της Νάουσας, άνθρωποι που μπορούν εύστοχα να χαρακτηριστούν “στρατιώτες” της ομάδας, έκαναν αγώνα δρόμου σήμερα Δευτέρα (31/10) και κατάφεραν αφενός να συγκεντρώσουν τα έγγραφα που απαιτούνται (δελτία, μητρώο κτλ) αλλά και να έρθουν σε επαφή με ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, όταν θα “ανοίξει” η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Όπως ενημερωθήκαμε, αργά απόψε το βράδυ κατατέθηκαν 16 δελτία ποδοσφαιριστών, κυριολεκτικά στο παρά πέντε της λήξης των μεταγραφών!

Προπονητής, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη θα είναι ο Δημήτρης Κοτζάμπασης, που μίλησε από καρδιάς για τα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η προσπάθεια αυτή φαίνεται πως στέφεται με επιτυχία και έτσι ο ΦΑΣ επιστρέφει στη δράση, αποφεύγοντας έστω και στο…90′ να γράψει μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected