Κατηγορίες
Αθλήματα

Paris Masters: Εύκολη πρόκριση για Τσιτσιπά (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα απέναντι στον Βρετανό και Νο27 του κόσμου Ντάνιελ Έβανς επικρατώντας με 6-3, 6-4 στην πρεμιέρα του στο Rolex Paris Masters, φτάνοντας τις 58 νίκες στη σεζόν (58-21).

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Τσιτσιπάς πήρε τον έλεγχο του court, βρήκε νωρίς break και στα δύο set και έχοντας σε αρκετά καλή μέρα το service του δεν δυσκολεύτηκε να πατήσει στα δύο break και να κλείσει εύκολα την αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει το Tennis24, ο Νο5 του κόσμου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 winners και 14 αβίαστα λάθη, έδειξε συνέπεια στο service του σβήνοντας το μοναδικό break από το οποίο απειλήθηκε στο 1ο set, έχοντας 78% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (31/40), αλλά και 67% στο 2ο (12/18).

Στο 1ο set ο Έλληνας τενίστας βρήκε break στο 1ο service-game του Βρετανού (2-0), το οποίο εξαργύρωσε δύσκολα αμέσως μετά σβήνοντας το μοναδικό break-point του Έβανς (3-0). Από εκεί και πέρα ο Τσιτσιπάς κράτησε εύκολα το service του με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στο 1-0.

Το ίδιο σενάριο γράφτηκε και στο 2ο set με τον Τσιτσιπά να βρίσκει και πάλι break στο 1ο service-game του Έβανς και με ένα εύκολο hold στη συνέχεια έκανε το 2-0.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Τσιτσιπάς συνέχισε να κάνει εύκολα hold και περισσότερο απείλησε ο ίδιος με νέο break παρά ο Βρετανός, ο οποίος χρειάστηκε μάλιστα να φτάσει σε δύο δύσκολα hold για να παραμείνει “ζωντανός” στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα love-game του Τσιτσιπά, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκριση στον 3ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κορεντίν Μουτέ και Κάμερον Νόρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected