Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Σπουδαίος βαθμός στις Σέρρες για τον Θεσπρωτό

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Θεσπρωτό στη φετινή Super League 2.

H ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στις Σέρρες, φτάνοντας μάλιστα κοντά στο τρίποντο αλλά ισοφαρίστηκε στο 81ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι”, που θεωρούνται από τα φαβορί για το πρωτάθλημα, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ματς και έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια ως το 25′ του αγώνα με τους Βασιλάκη (4′), Δρίτσα (25′), ενώ τα Λιοντάρια είχαν δοκάρι με τον Καρασαλίδη στο 63′. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα από πάσα του Διγκόζη ο Δρίτσας έβαλε σε θέση οδηγού τον Θεσπρωτό. Το μόνο που κατάφερε ο Πανσερραϊκός ήταν να ισοφαρίσει στο 80′ με πέναλτι του Σαΐντ έπειτα από ανατροπή του Κατσαντώνη από τον Τσιμόπουλο.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (77′ Στίνα), Σιοφανός (72′ Θυμιάνης), Ανάκογλου (63′ Κατσαντώνης), Μούργος (77′ Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλέντε, Μίγγος, Διγκόζης (82′ Πανταζέλος), Μπίκας (65′ Λύγκας), Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/11

ΝΠΣ Βέροια – ΠΑΟΚ Β  1-1

Σάββατο 5/11

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός  1-1

Κυριακή 6/11

ΑΕΛ – Ηρακλής Λάρισας (15.00)
Απόλλων Πόντου – Διαγόρας Ρόδου (15.00)
Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας (15.00)
Μακεδονικός – Νίκη Βόλου (15.00)

Δευτέρα 6/11

Παναθηναϊκός Β – Απόλλων Λάρισας (15.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected