Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Τρομερό φινάλε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις στο Ρέθυμνο!

Συγκινήσεις στο τέλος πρόσφερε το παιχνίδι στο γήπεδο “Παύλος Βαρδινογιάννης” του Γάλλου, με την Επισκοπή και τον Ολυμπιακό Β να σκοράρουν μετά τον 90ό λεπτό και να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Ρεθύμνου βρέθηκε πολύ κοντά στο να ξεκινήσει τη σεζόν με νίκη, καθώς κατάφερε στο 90’ να πετύχει ένα απίστευτο τέρμα με το σουτ του Χοβανισιάν, ωστόσο στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός Β κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Λιάτσος για να στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη, ενώ στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Κατσουλίδη ο οποίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλές φάσεις, με την Επισκοπή να έχει την καλύτερη της φάση στο πρώτο ημίχρονο στο 38’ με την κεφαλιά ψαράκι του Σταθοπούλου ο οποίος εξ επαφής έστειλε τη μπάλα να περάσει έξω από τα δοκάρια, με τον Ολυμπιακό Β να είχε από τη δική του πλευρά την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, νωρίτερα και δη στο 18ο λεπτό, στο τετ-α-τετ Βοΐλη με τον Καλογεράκη, με τον Χανιώτη τερματοφύλακα ν’ αποκρούει σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Β μπήκε δυνατά για να φτάσει στο γκολ, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, χάνοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μαυρουδή για φάουλ στον Σταθόπουλο στο 58ο λεπτό. Ο παίκτης παραπάνω για την Επισκοπή δε φάνηκε ωστόσο στα επόμενα λεπτά, με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου να σκοράρει το γκολ στο 90ό λεπτό αλλά να μην καταφέρνει στο τέλος να πάρει τη νίκη.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Επισκοπή (Σάκης Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κεφαλάς, Λάμτσε, Κούτσιας, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (60’ Κρίκλοου), Σκεντεράι (86’ Νταμπίζας), Σταθόπουλος (75’ Βουκελάτος), Χοβανισιάν, Παπαδόπουλος (75’ Αμπαφού)

Ολυμπιακός Β (Γιάννης Οκκάς): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος (89’ Κεραμιδάς), Νταμπό, Νίκολιτς (89’ Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (74’ Κουτσίδης), Βοΐλης, Κωστή (Λιάτσος), Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (61’ Τσέλιος)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/11

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β  1-0
ΠΑΕ Επισκοπή – Ολυμπιακός Β  1-1

Κυριακή 6/11

ΠΑΕ Χανιά – Παναχαϊκή (15.00)
ΠΑΕ Ηλιούπολη – ΠΑΕ Κηφισιά (15.00)
Καλαμάτα – Ηρόδοτος (15.00)
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας (15.00)

Τρίτη 8/11

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική (15.00)

*με στοιχεία από το athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected