Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τι ώρα κληρώνει σήμερα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα και ποια ζευγάρια θα αναδειχθούν

Η καρδιά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων χτυπάει σήμερα (7/11) στη Νιόν. Τρεις κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν με την αρχή να γίνεται στις 13:00 με τη φάση των 16 του Champions League.

Oι νικητές των οκτώ ομίλων θα κληρωθούν με τους δεύτερους. Ομάδες που ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο δεν μπορούν να κληρωθούν ξανά μαζί, ούτε χώρες που προέρχονται από την ίδια ομοσπονδία. Η κλήρωση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Οι ομάδες της φάσης των 16

  • Νικήτριες ομίλων: Νάπολι (1ος όμιλος), Πόρτο (2ος), Μπάγερν (3ος), Τότεναμ (4ος), Τσέλσι (5ος), Ρεάλ (6ος), Μάντσεστερ Σίτι (7ος), Μπενφίκα (8ος)
  • Δεύτερες ομίλων: Λίβερπουλ (1ος), Μπριζ (2ος), Ίντερ (3ος), Άιντραχτ (4ος), Μίλαν (5ος), Λειψία (6ος), Ντόρτμουντ (7ος), Παρί (8ος)

Σειρά παίρνει στις 14:00 το Europa League, με τηλεοπτική μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1HD. Οι δεύτεροι των οκτώ ομίλων θα κληρωθούν με τους τρίτους των οκτώ ομίλων του Champions League. Ομάδες που προέρχονται από την ίδια ομοσπονδία δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί.

Οι ομάδες των μπαράζ για τη φάση των 16

  • Δεύτεροι ομίλου Europa League: Αϊντχόφεν, Ρεν, Ρόμα, Ουνιόν Βερολίνου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίντιλαντ, Ναντ, Μονακό
  • Τρίτοι ομίλου Champions League: Άγιαξ, Λεβερκούζεν, Μπαρσελόνα, Σπόρτινγκ, Ζάλτσμπουργκ, Σαχτάρ, Σεβίλλη, Γιουβέντους

Τελευταία κλήρωση στις 14:00 θα είναι αυτή του Conference League για τα μπαράζ της φάσης των 16 με μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1HD. Οι δεύτεροι των οκτώ ομίλων θα κληρωθούν με τους τρίτους των οκτώ ομίλων του Europa League.

Οι ομάδες των μπαράζ για τη φάση των 16

  • Δεύτεροι ομίλου Europa Conference League: Φιορεντίνα, Ντνίπρο, Γάνδη, Κλουζ, Βασιλεία
  • Τρίτοι ομίλου Europa League: ΑΕΚ Λάρνακας, Σέριφ, Λάτσιο, Καραμπάγκ, Τράμπζονσπορ

Εκτός, από τις κληρώσεις έχουμε και αγωνιστική δράση. Για τη Super League 2 ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στις 22:00 η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Ράγιο στο Βαγιέκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected