Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ισόπαλοι Νίκη Βόλου και Βέροια

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Νίκη Βόλου και Βέροια μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από μια μάλλον απρόσμενη ήττα από τον Μακεδονικό, με αποτέλεσμα οι φίλοι της ομάδας να έχουν απαιτήσεις από το σημερινό παιχνίδι.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε ένα μέτριο και ένα καλύτερο 45λεπτο, χωρίς να μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της στο πρώτο μέρος και η εικόνα της δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να θυμίζει ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Στο δεύτερο πάλι μέρος ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κάτι παραπάνω πέρα από το τέρμα της ισοφάρισης.

Κάπως έτσι έμεινε μέχρι τέλους το 1-1 και πλέον ο σκεπτικισμός είναι ανάλογος…

To φιλμ του αγώνα στο MagnesiaNews

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ λ.τ. Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (53’ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (λ.τ. 83’ Γρομητσάρης).

ΝΠΣ Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (62’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Ιωάννου), Μπελεβώνης (74’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας (87’ Περδίκης).

1ος όμιλος

Παρασκευή 11/11

Νίκη Βόλου – ΝΠΣ Βέροια  1-1
ΠΑΟΚ Β – ΑΕΛ  1-0

Σάββατο 12/11

Απόλλων Λάρισας – Μακεδονικός (15.00)

Κυριακή 13/11

Διαγόρας Ρόδου – Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00)
Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Πόντου (15.00)
Θεσπρωτός – Παναθηναϊκός Β (15.00)

Δευτέρα 14/11

Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός (15.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected