Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ Β (photos+vid)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ Β στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, να φτάσει πια στους τέσσερις βαθμούς και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρισας, αλλά και το μειονέκτημα των δέκα παικτών επί περίπου 45 λεπτά, το οποίο υποχρεώθηκε να αντιμετωπίσει μετά την αποβολή του Γκορντεζιάνι.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό εξ αρχής, με επισκέψεις στις εστίες εκατέρωθεν και τον ΠΑΟΚ σαφώς πιο απειλητικό με ταχύτητα από τα πλάγια και σαφή ποσοστά κατοχής.

Προειδοποίησε ο Δικέφαλος με κυρίαρχες ευκαιρίες αυτή του Μπράντονιτς, τον οποίο βρήκε με μακρινή μπαλιά ο Μιχαηλίδης και με το σουτ του Τασιούρα. Και λίγο μετά, στο 31′, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με μια ωραία ομαδική προσπάθεια. Ο Χατζηστραβός βρήκε τον Μπράντονιτς από δεξιά, κι αυτός με την σειρά του τον Γκορντεζιάνι , που από κοντά έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο σκόρερ Γκορντεζιάνι αποβλήθηκε στο 47′ με κόκκινη κάρτα. Το τεχνικό τιμ προχώρησε σε αλλαγές, σε μια προσπάθεια να καλύψει το μειονέκτημα των δέκα παικτών. Όπως ήταν λογικό οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν τον έλεγχο και πίεσαν για την ισοφάριση. Ο Δικέφαλος άντεξε μέχρι και το 88′, οπότε ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Εκτέλεσε ο Πλέγας, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και παρά τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων, το σκορ δεν άλλαξε. Ο Δικέφαλος πήρε τους τρεις βαθμούς, τους πρώτους στην έδρα του και συνεχίζει…

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης , Κιτσάκης (56′ Δαρέλας), Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (73′ Κουτεντάκης), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Χατζηστραβός (56′ Μελετίδης), Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης) : Θεοδωρόπουλος 37′ (λ.τ. Σουλούκος), Παπαγεωργίου Α., Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγκας, Παπαγεωργίου Φ., Θωμαίδης (54′ Μαυριάς), Ογκμποε, Πεντρόζο, Νικολιάς.

1ος όμιλος

Παρασκευή 11/11

Νίκη Βόλου – ΝΠΣ Βέροια  1-1
ΠΑΟΚ Β – ΑΕΛ  1-0

Σάββατο 12/11

Απόλλων Λάρισας – Μακεδονικός (15.00)

Κυριακή 13/11

Διαγόρας Ρόδου – Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00)
Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Πόντου (15.00)
Θεσπρωτός – Παναθηναϊκός Β (15.00)

Δευτέρα 14/11

Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός (15.00)

Πηγή βίντεο : ΕΡΤ Α.Ε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected