Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Σπουδαία νίκη του Πανηλειακού, 1-0 τη Μύκονο

Με ένα γκολ του Λούσκου στο 86ο λεπτό, ο Πανηλειακός επικράτησε στον Πύργο της Μυκόνου και πανηγύρισε την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση, ο οποίος όμως (για άγνωστο λόγο) δεν κάθισε στον πάγκο (τη θέση του πήρε ο Θοδωρής Γκάτζιος) έπαιξε έξυπνα κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα και στο τέλος “χτύπησε” με τον Γιώργο Λούσκο.

Από την άλλη, η Μύκονος είχε τις ευκαιρίες της στο παιχνίδι, αν και οι Πυργιώτες ήταν αυτοί που σκόραραν ξανά στο 44′ με τον Πεντρίνιο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side.

Οι καλές στιγμές για τους νησιώτες καταγράφηκαν στο 20′ με τον Ζγκούρη, στο 36′ με την κεφαλιά του Αρκούδα αλλά και στο 74′ με τον Λεσάι.

Συνθέσεις

Πανηλειακός (Θοδωρής Γκάτζιος) : Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κασμερίδης, Τσίγκρηλας Δ., Μπάλλας, Λούσκος, Μπαλός, Τσίγκρηλας Π. (32′ λ.τ. Κακόγιαννος / 70′ Καλομοίρης), Μενσά, Πεντρίνιο.

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος) : Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (83′ Γιαννόπουλος Χ.) Ματσάνας, Αρκούδας, Στυλιανόπουλος, Σγούρι, Τράκας (83′ Οικονομίκης), Μουρίκι, Πινέιρο (68′ Λεσάι), Αγγελής (75′ Λιαλαλομύτογλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected