Γ Εθνική / Τοπικά

Θλίψη στο ποδόσφαιρο του Βόλου, “έφυγε” ξαφνικά ο Αντώνης Μάνδαλος

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία και τον αθλητικό κόσμο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου από καρδιά του 60χρονου προπονητή των μικτών ΕΠΣΘ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Αντώνη Μάνδαλου.

Ο 60χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στη ΔΕΥΑΜΒ, είχε μεταβεί το πρωί σε ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αντώνης Μάνδαλος είχε γεννηθεί 26/05/1961 στον Αλίαρτο Βοιωτίας και είχε έρθει από τα 19 του στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Παναλίαρτο, περνώντας όλη του την ποδοσφαιρική ζωή σ’ αυτόν, αγωνιζόμενος επί 18 έτη ως αριστερός μπακ-χαφ και παραμένει στην ιστορία ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (532) στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου :

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Μάνδαλου.

Ο Αντώνης Μάνδαλος γεννήθηκε το 1962 και είχε καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλιάρτου μέχρι τη μετοίκηση του στον Βόλο το 1980.

Φόρεσε για 18 συνεχόμενα έτη τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και παραμένει μέχρι και σήμερα ως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της.

Με την ομάδας μας κατέγραψε 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος

Μετά το τέλος της πορείας του σαν ποδοσφαιριστής ασχολήθηκε με την προπονητική και υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας μας. Ήταν προπονητής επίσης σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο και Θησέα Αγριάς. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρώτος προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σήμερα πενθεί για την απώλεια της ιστορικής αυτής μορφής του Συλλόγου μας.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης μαζί με τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected