Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Qatar 2022 : Βραζιλιάνικη σάμπα με μαγικό Ριτσάρλισον! (vid)

Το ιδανικότερο ξεκίνημα για τη Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Σερβία και με δύο γκολάρες του Ριτσάρλισον, έδωσε χαρά στους εκατομμύρια φίλους της.

Η Βραζιλία επιβλήθηκε με 2-0 της Σερβίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η «σελεσάο» πέρασε το πρώτο τεστ απέναντι σε μία υπολογίσιμη αντίπαλο.

Η ομάδα του Τίτε ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βραζιλία πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, είχε δύο δοκάρια και αρκετές ακόμη ευκαιρίες.

Η ομάδα του Τίτε είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η «σελεσάο», ωστόσο, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική αφού οι Σέρβοι αμύνονταν εξαιρετικά το πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Οι ατομικές εμπνεύσεις του Νεϊμάρ και του Ραφίνια δεν έβρισκαν στόχο. Στο 41’ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους πολύ μεγάλη φάση στο ματς με τον Βινίσιους να κάνει κακό τελείωμα.

Η ομάδα του Τίτε έφτασε κοντά στο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά από λάθος του Σέρβου τερματοφύλακα, η μπάλα κατέληξε στον Ραφίνια αλλά το τελείωμα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ήταν κακό.

Στο 54’ ο Βινίσιους έκανε ωραία προσπάθεια αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας. Έξι λεπτά αργότερα, η Βραζιλία είχε δοκάρι σε τρομερό μακρινό σουτ του Σάντρο.

Στο 63’ ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς απέκρουσε σουτ του Βινίσιους, η μπάλα έφτασε στον Ριτσάρλισον που δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-0 των Βραζιλιάνων. Η «σελεσάο» κυριαρχούσε στον αγωνιστικό και στο 67’ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Βινίσιους.

Η ομάδα του Τίτε έφτασε στο 2-0 με τρομερό γυριστό του Ριτσάρλισον μέσα από την περιοχή στο 73ο λεπτό. Η Βραζιλία έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο είχε δοκάρι με τον Κασεμίρο στο 81ο λεπτό.

Στο 87’ ο Ροδρίγο σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Συνθέσεις

Βραζιλία (Τίτε) : Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Πακετά (75′ Φρεντ), Ραφίνια (87′ Μαρτινέλι), Νεϊμάρ (80′ Άντονι), Βινίσιους (76′ Ροντρίγκο), Ρισάρλισον (79′ Γκαμπριέλ Ζεσούς).

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς) : Μίλινκοβιτς – Σάβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (57′ Ράντονιτς), Λούκιτς (66′ Λάζοβιτς), Γκούντελι (57′ Ίλιτς), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Μλαντένοβιτς (66′ Βλάχοβιτς), Τάντιντς, Μίτροβιτς (83′ Μακσίμοβιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected