Κατηγορίες
Διάφορα

“Πάγωσε” ο Βόλος από τον τραγικό θάνατο του 28χρονου αρχισμηνία – Θρήνος στην οικογένειά του

Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μεσογείων στην Αθήνα, όταν πεζός χτυπήθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα καθώς προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο.

Όπως αναφέρει το thenewspaper, πρόκειται για τον Αρχισμηνία (ΤΗΓ) Ανδρέα Τζαμτζή, 28 ετών, που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ μετέβαινε στη Μονάδα του. Ο νεαρός άνδρας καταγόταν από τον Βόλο και διέμενε για χρόνια στην Νέα Ιωνία.

Οι δικοί του άνθρωποι δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα τους.

Τον άτυχο 28χρονο αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, τον παρέσυρε αρχικά ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα. Το χτύπημα ήταν σφοδρότατο -αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου- και εκτόξευσε τον άτυχο άνδρα στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον παρέσυρε το δεύτερο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο στην άνοδο της Μεσογείων ήταν ένα πολιτικό όχημα του Στρατού με οδηγό έναν φαντάρο ο οποίος υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401. O αρχισμηνίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Μεσογείων έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο

Κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε κοντά στη γέφυρα του Καλατράβα, κοντά στην υπόγεια διάβαση, με τον 28χρονο ενδεχομένως να επιχείρησε να περάσει τον δρόμο έτσι για να προλάβει το λεωφορείο.

Η μητέρα του, συγκλονίζει με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του δεύτερου γιου της, όταν εκείνος δημοσιεύει την είδηση του θανάτου του αδερφού του.

«Πάψε γιέ μου, Πάψε…

Σχίστηκε ο ουρανός σήμερα, κι αγκάλιασε το παλικάρι μας. Άπλωσαν τα χέρια τους οι άγγελοι του Θεού και τον πήγαν Δίπλα του, στα δεξιά του Θρόνου Του

Πάψε γιέ μου…. είναι χαρούμενος τώρα ο Αντρέας μας… αλήθεια είναι χαρούμενος» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτοκίνητο του στρατού με συμβατικές πινακίδες, που κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της Μεσογείων, περίπου στο ύψος πριν από τη γέφυρα της Κατεχάνη, τον παρέσυρε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα. Κι εκεί, άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, τον παρέσυρε για δεύτερη φορά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected