Γ Εθνική / Τοπικά

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Μάνδαλο

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «αθάνατος», ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου, της Μαγνησίας και όχι μόνο, συμπαίκτες, παλαίμαχοι, προπονητές, αντίπαλοι, παράγοντες, συνάδελφοι, ο Δήμος Βόλου, συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές …είπαν το τελευταίο αντίο τον Αντώνη Μάνδαλο, που την Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 61 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Όπως αναφέρει το magnesianews, η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον κατάμεστο από κόσμο Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια, ενώ η σορός του Αντώνη Μάνδαλου ήταν καλυμμένη με ερυθρόλευκη σημαία.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, αυτή της ΕΠΣΘ, ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας από πολλές ομάδες του Νομού ήταν χθες στον Άγιο Δημήτριο για το τελευταίο αντίο σε μία από τις ποδοσφαιρικές μορφές του βολιώτικου ποδοσφαίρου

Ο Αντώνης Μάνδαλος θα παραμείνει ο αρχιπιστός όλων των εποχών του Ολυμπιακού Βόλου με ένα ρεκόρ που δύσκολα αλλάζει, έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς έπαιξε 458 ματς πρωταθλήματος και με αυτά του κυπέλλου ξεπέρασε τις 500. Ήρθε στο Βόλο πριν 42 χρόνια από τον Αλίαρτο Βοιωτίας (έπαιζε στον Παναλίαρτο) και έπαιξε μόνο με τα ερυθρόλευκα , ενώ υπηρέτησε τον Ολυμπιακό και ως προπονητής.

Στο τελευταίο αντίο η λύπη όλων ήταν μεγάλη για τον πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected