Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Πέλλας : “Λυτρωτής” ο Τάσος Καψάλης για τα Γιαννιτσά, συνέχισε με νίκη ο Εθνικός

Νέα νίκη πέτυχε ο ΑΣ Γιαννιτσά που λύγισε δύσκολα την αντίσταση της Νίκης Αξού με σκορ 2-1 και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο όπου παίχθηκε μέτριο ποδόσφαιρο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, πήραν το προβάδισμα στο 56’ με τον Αντώνη Παρσόπουλο, όμως η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν σχεδόν άμεση με τον Γιώργο Αποστολούδα να γράφει το 1-1 στο 63’ και να βάζει φωτιά στο παιχνίδι.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι (στους οποίος αγωνίζονται 9 παίκτες από την Ημαθία) πήραν ξανά προβάδισμα στο 78’ με τον Τάσο Καψάλη να γράφει το 2-1 και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, παρότι οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Πέσιου πάλεψαν μέχρι το τελικό σφύριγμα για την ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου Κοσέογλου.

Η 11άδα των Γιαννιτσών (Σταύρος Κωστογλίδης) : Δομουχτσίδης, Καψάλης Α., Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Κοντσίδης, Καψάλης Ε., Μπιγκάνος, Σοφιανίδης, Παρσόπουλος, Στεργίου, Κοσέογλου.

Την ίδια ώρα, ο Εθνικός Γιαννιτσών περνούσε χωρίς απώλειες από το Παλαίφυτο, χάρη σε δύο γκολ του Καράμπελα (το δεύτερο με πέναλτι) και έτσι μείωσε τη διαφορά στον έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Θύελλα Λυκοστόμου, η οποία “γκέλαρε” με τον Ακρίτα Σωσάνδρας.

Αποτελέσματα και βαθμολογία

*φωτ. Aridaia365, Ματιές στο ποδόσφαιρο της Πέλλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected