Κατηγορίες
Αθλήματα

Κυπελλούχος Ελλάδας η ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του ΑΟ Αλέξανδρος

Με το Κύπελλο Ελλάδας έκλεισε η αγωνιστική χρονιά 2022 για την ομάδα ανσάμπλ Νεανίδων, που διεξήχθη στις 25-26-27 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του ΑΟ Αλέξανδρου ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την παρουσία της, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, στο πρόγραμμα με 5 μπάλες και στο πρόγραμμα με 5 σχοινάκια!

Η προπονήτρια και επικεφαλής του συλλόγου Μαργαρίτα Ατανάσοβα δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την πολύ καλή παρουσία τους σε όλη την αγωνιστική χρονιά 2022. Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή, υπομονή, συγκέντρωση και οργανωμένη δουλειά, ώστε να κάνουμε μια εντυπωσιακή παρουσίαση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023. Βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο προετοιμασίας και έχουμε προγραμματίσει προπονήσεις και αγώνες στο εξωτερικό. Πιστεύω στα παιδιά μου και εύχομαι το νέο έτος να εκπληρώσουμε τους στόχους μας!!»

Την ομάδα Ανσάμπλ νεανίδων απαρτίζουν οι αθλήτριες: Σιαφαρίκα Μαρία, Πρελορέντζου Βασιλική, Τσιαπανίτη Θάλεια, Τσικερδάνου Ελευθερία, Τσέου Χρυσούλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected