Super League 1

Γκολ και θέαμα στο φιλικό του Ολυμπιακού, ξεχώρισε ο Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τη Σταντάρ Λιέγης σε ένα χορταστικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στη Μαρμπέγια. Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Μαρσέλο με δύο ασίστ σε δύο λεπτά.

Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους, με τον Μίτσελ να κάνει αρκετές δοκιμές και να βλέπει την ομάδα να σημειώνει τρία γκολ, αλλά να δέχεται και τρία τέρματα.

Η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ντάβιντα, με τον Ελ Αραμπί να ισοφαρίζει στο 58′, έπειτα από ασίστ του Βρουσάι.

Οι Βέλγοι πέρασαν ξανά μπροστά με τον Όιο στο 64′. Ωστόσο ο Μαρσέλο τροφοδότησε τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί στο 74′ και στο 76′ αντίστοιχα για την προσωρινή ανατροπή (2-3). Ο Βραζιλιάνος σταρ έδωσε δύο ασίστ σε δύο λεπτά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο 90′ ο Όιο έφερε εκ νέου την ισορροπία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός : Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσος, Ντόι (39′ Μπουχαλάκης), Βρουσάι, Εμβιλά, Κασάμι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μπιέλ. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Αραμπί, Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Κρίστινσον, Μαρσέλο, Καλογερόπουλος, Μπακαμπού, Φορτούνης, Ανδρούτσος.

Σταντάρ Λιέγης : Μποντάρ, Μποπέ, Τσίμιροτ, Λαΐφης, Φόσεϊ, Ντόνουμ, Αλζάτε, Μπαλικβίσα, Νταβίντα, Ζιάνι, Πέριτσα. Αγωνίστηκαν και οι Ένκινετ, Μελεγκόνι, Ντουσέν, Νεκάντιο, Ντα Σίλβα, Ράσκιν, Κουαβίτα, Τσανάκ, Ζινκερνάγκελ, Ντρόγκους, Όιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected