Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη νίκη για τον Σακελλαρίδη στην Τρνάβα

Με φόρα ήρθε από τα προκριματικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Τρνάβα ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον 20χρονο Βρετανό, Harry Wendelken, No.6 στο ταμπλό και Νο.528 στην ΑΤΡ, με 4-6, 6-3, 6-4.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.887 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, αλλά χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις του σ’ αυτή τη χρονιά είναι και στο Νο.1 της κατάταξης της ITF, έμεινε στο court για 2 ώρες και 49 λεπτά, για να κερδίσει αυτή την πολύ δύσκολη μάχη.

Μετά από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, στο οποίο ένα break έκανε τη διαφορά και το έκανε ο Wendelken στο 7ο game (4-3), ο Σακελλαρίδης έδειξε υπομονή, έμεινε στο ματς και κατάφερε στο 8ο game του 2ου σετ να “σπάσει” για 1η φορά το σερβίς του Βρετανού, για να κάνει το 5-3 και να σερβίρει με επιτυχία για το 6-3 στη συνέχεια, αφού έσβησε και ένα break point.

Στο αποφασιστικό σετ, ο νεαρός Έλληνας τενίστας βρέθηκε πίσω με 1-3, όμως ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού στα επόμενα λεπτά και κέρδισε 4 συνεχόμενα games, για να βρεθεί μπροστά με 5-3. Με love service game έκανε το 6-4 και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση τριών ωρών αγώνα.

Αυτή ήταν η 3η νίκη για τον Σακελλαρίδη στο τουρνουά 15.000 δολαρίων της Τρνάβα, αφού είχε κερδίσει επίσης τον Αμερικανό Eric Morris με 6-2, 6-1 και τον Σλοβάκο Tomas Lanik με 7-6 (4), 6-3, για τα προκριματικά.

Αύριο θα αντιμετωπίσει έναν παίκτη που επίσης προέρχεται από το ταμπλό των προκριματικών, τον 19χρονο Τσέχο Daniel Siniakov, για μια θέση στην τελική 8άδα του τουρνουά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected