Κατηγορίες
Αθλήματα

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι για τον Τσιτσιπά (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Άμπου Ντάμπι επικρατώντας του Κάμερον Νόρι με 6-1, 6-4 σε 74 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό του Σαββάτου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός από τη θέση του service παραχωρώντας μόλις 5 πόντους στο 1ο και άλλους τόσους στο 2ο, ενώ έσβησε τη μοναδική απειλή του Νόρι, ο οποίος με 61% κερδισμένους πόντους στο 1ο service και μόλις 39% στο 2ο δεν μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο στην αναμέτρηση.

Το 1ο set ουσιαστικά κρίθηκε στο 2ο game εκεί όπου ο Τσιτσιπάς έκανε το break μετά από τέσσερα break-points, με τον Νόρι να μειώνει αργότερα σε 3-1 σώζοντας break-point, με τον Τσιτσιπά από εκεί και πέρα να κατακτά τα επόμενα τρία games φτάνοντας στο 6-1.

Στο 2ο σκέλος ο Νόρι βελτίωσε το service του, ωστόσο ο Τσιτσιπάς βρήκε break στο πλέον καθοριστικό σημείο παίρνοντας προβάδισμα με 5-4 ολοκληρώνοντας τη νίκη λίγο αργότερα στο service του.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στον ημιτελικό τον Κάσπερ Ρουντ, ενώ ο Νόρι θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος ηττήθηκε από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-6(4), 6-4.

Σάββατο 17/12

13:00 Νόρι – Ρούμπλεφ (αγώνας για την 5η θέση)
15:00 Ρουντ – Τσιτσιπάς (1ος ημιτελικός)
17:00 Αλκαράθ – Ρούμπλεφ (2ος ημιτελικός)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

11:00 Αγώνας για την 3η θέση
13:00 Τελικός

δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected