Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ανατροπή πρωτιάς για τον Πανσερραϊκό, φωνές για Πουλικίδη από την ΑΕΛ (photos)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Πανσερραϊκό, που μετρά το 3×3 με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του. Έξω φρενών στην ΑΕΛ με τον ρέφερι Πουλικίδη, ο οποίος αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας!

Σπουδαία νίκη, τέταρτη κατά σειρά, με ανατροπή που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πέτυχε ο Πανσερραϊκός με 2-1 επί της μαχητικής ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική της Super League 2.
Ήταν ένα παιχνίδι από τα παλιά με τις δύο ομάδες να δίνουν πραγματική μάχη και τους «βυσσινί» να προηγούνται στο 45+1′ με το σουτ του Αντράντα να καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννίκογλου για το 0-1. Σημειώνεται πως το σύνολο του Παναγιώτη Γκουτσίδη βρήκε δίχτυα και στο 31′ ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε για χέρι του Νικολιά.

Τα «λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη που έχει αλλάξει άρδην την εικόνα τους από την έλευσή του στη μακεδονική πόλη, ακριβώς έναν μήνα πριν (22/11), άρχισαν να «βρυχώνται» στο δεύτερο ημίχρονο και με σουτ του Καρασαλίδη στο 70′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Το φινάλε του ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ήταν δραματικό καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και στο 88′ ο Κανίς νίκησε τον Θεοδωρόπουλο από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η υπόδειξη αυτή εξαγρίωσε τους ανθρώπους της ΑΕΛ, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα και μάλιστα αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο ρέφερι Πουλικίδης αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία μιας διμοιρίας των ΜΑΤ

δείτε φωτογραφίες στο serressport.gr

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (58′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Στίνα, Μούργος (81′ Μασκανάκης), Κανίς (90′ Δεληγιαννίδης), Κατσαντώνης (90′ Παπαβασιλείου).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (84′ λ.τρ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς (60′ λ.τρ Μαυριάς), Κούστα (66′ Τσουμάνης), Αντράντα (66′ Μιλτιάδης), Πεντρόσο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected