Super League 2

Super League 2 : Καταιγιστικός στην Ηγουμενίτσα ο Διαγόρας

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ο Διαγόρας έκανε νέα επιβλητική εμφάνιση, επικρατώντας με 1-4 του Θασπρωτού στην Ηγουμενίτσα για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Δύο γκολ για τους «κυανέρυθρους» σημείωσε ο Γιάννης Παραστατίδης, ενώ δίχτυα βρήκαν οι Σεραφείμ Μανιώτης και Αντεσίνα Μπουμπάρακ Γκάτα. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κωνσταντίνου, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το φιλμ όπως το περιγράφει το xxsports.org

Το «πλατανόφυλλο» ελαφρώς καλύτερα το παιχνίδι και απείλησε στο 17’ με το σουτ του Κωνσταντίνου να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γαλάνη. Η απάντηση του Διαγόρα ήρθε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Τσιμόπουλος βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Βουργουτζή, ενώ στη συνέχεια της φάσης, το σουτ του Μαγκάκη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθούν, όταν μετά από ασίστ του Τρομπούκη, ο Κωνσταντίνου νίκησε τον Γαλάνη πετυχαίνοντας το 1-0 για τον Θεσπρωτό.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοση του και απείλησε με πλασέ του Τσιαντούλα στο 25’ το οποίο απομάκρυνε με τα πόδια ο Τσιμόπουλος. Στο 33’ η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κωνσταντίνου, μια φάση η οποία άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Ο «Γηραιός» εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 37’ ο Παραστατίδης με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο γκολ των «κυανέρυθρων» και στο 45’ ο Διαγόρας ανέτρεψε το σκορ με υπέροχο σουτ του Παραστατίδη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και πέμπτο συνολικά στο πρωτάθλημα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ το σύνολο του Πάρη Ανδράλα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρίζου έπειτα από σουτ του Μαγκάκη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μανιώτης, ο οποίος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζοντας με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο της επανάληψης και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αντεσίνα έπειτα από ασίστ του Οικονομικού διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τον Διαγόρα, ο οποίος έφτασε τους 12 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Τρομπούκης (60′ Παππάς), Ρίζος, Γώγος, Βασιλάκης (71′ Λύγκας), Μίγγος, Πανταζέλος, Ρούσης (63′ Οικονόμικος), Κωνσταντίνου, Δρίτσας (60′ Μπίκας), Αδαμάκης (60′ Χατζάκος).

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Βουργουτζής (68′ Οικονόμικος), Μανιώτης, Πετράκης, Τάτσης, Καραμάνης (58′ Καβαλιέρι), Παπαϊωάννου (85′ Γκαιτά), Μπούμπας, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Μαγκάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected