Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Δεύτερη σερί νίκη για τον Αλμωπό (photos)

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός (την πρώτη εντός έδρας), επικρατώντας με σκορ 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, παρουσία 700 περίπου θεατών.

Το παιχνίδι ήταν καλό και δυνατό με τους γηπεδούχους καλύτερους να παίρνουν δίκαια την νίκη, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν πολύ μέτρια εμφάνιση και να μην δικαιολογούν την θέση τους στην βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και ίσως να δικαιούνταν κάποιο τέρμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ παίρνοντας το προβάδισμα και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν την κατοχή, αλλά δεν απείλησαν καθόλου, καθώς ήταν φλύαροι επιθετικά και έτσι με σωστή διαχείριση και απροσπέλαστη αμυντική διάταξη, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν δίκαια την μεγάλη νίκη.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Αridaia365

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης) : Ντόκιτς, Σέχου, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, (72’ λ.τ. Τσιπούρας), Μανωλάκης, Έππας, Κέρθι, (67’ λ.τ. Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Γιουκούδης, Πέττας, (85’ Πέλκας), Παπαδόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης) : Γκέκας, Αναστασόπουλος, Πρίκας, (58’ Γιάκος), Αλιατίδης, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, (58’ Σταμαυόπουλος), Ριέρα, Βερνάρδος, (87’ Κάρδαρης), Μπάλλας, Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected