Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Σπουδαίο διπλό του Αιγάλεω στο Ρέθυμνο (photos)

Τη δεύτερη νίκη του στον 2ο όμιλο της Super League 2 πανηγύρισε το “Σίτι” χάρη στο γκολ του Μπαστιάνου στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μερίδα του λέοντος, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, όσον αφορά την παρουσία τους και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Από την άλλη η Επισκοπή δυσκολεύτηκε αρκετά να δημιουργήσει προϋποθέσεις και γνωρίζει μία ακόμα ήττα, την 5η σε 7 παιχνίδια, παραμένοντας πολύ χαμηλά στους 2 βαθμούς.

Το ματς κρίθηκε στο 61′ με τον Μπαστιάνο να σημειώνει το μοναδικό γκολ με σουτ, από πάσα του Τσιλιγκίρη. Η καλύτερη στιγμή της Επισκοπής, ήταν ένα σουτ του Κούτσια στο 51′, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Σικαλιάς.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Χοβονισιάν (54′ Αραμπατζής), Κεφαλάς, Πολίτης (70′ Μπερικάκης), Κούτσιας, Σκεντεράι (70′ Τζωρτζινάκης), Λάμτσε, Σαμουρκασόβι, Βουκελάτος, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλλι, Μπούσης (56′ Πεχλιβανόπουλος / 72′ λ.τ. Λουάν), Βλάχος, Παπάνικόλας, Τσίτσαρης, Πολυχρόνης (87′ Πιαστόπουλος), Μπαστιάνος, Κολλάς, Βλαχομήτρος, Τσιλιγκίρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected