Κατηγορίες
Super League 2

Ανέλαβε την ΑΕΛ ο Γιάννης Ταουσιάνης

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ μετά την αποχώρηση του Γκουτσίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και την προσεχή Τρίτη θα πιάσει δουλειά με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στην κατηγορία από εδώ και πέρα.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1972 στην Θεσσαλονίκη. Άρχισε την προπονητική του πορεία το 2007 από τον ΠΟΑ. Αναδείχθηκε μέσω του Εργοτέλη και πανηγύρισε με τον Λεβαδειακό την άνοδ στη Super League 1 μετά από διπλό μπαράζ με τη Βέροια. Παράλληλα, ο αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Στάθης Ταυλαρίδης, «χτενίζει» την αγορά για νέες προσθήκες ενόψει Γενάρη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

“Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον καταξιωμένο Έλληνα προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη. η Διοίκηση της ΠΑΕ και το team του κ.Ταουσιάνη, συμφώνησαν και στη παραμικρή λεπτομέρεια της συνεργασίας, τονίζονταν με έμφαση ότι ο στόχος για την ομάδα ήταν και παραμένει μόνο ένας: η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα βρίσκεται και επίσημα από τη Δευτέρα 26/12 στη Λάρισα και την Τρίτη 27/12 ξεκινά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με όλο το διαθέσιμο ρόστερ της ομάδας, καθώς την ίδια μέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν επιστρέψει στα καθήκοντα τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected