Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Στην Καλλιθέα ο Elías Pereyra

Η Athens Kallithea FC ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντίνου αριστερού μπακ Ελίας Περέιρα, με δανεισμό από τη Γοδόι Κρουζ μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/23.

Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, αξίζει να σημειωθεί πως ο Περέιρα ξεπέρασε τη λευχαιμία σε εφηβική ηλικία, προτού υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο της παιδικής του ηλικίας Σαν Λορέντσο, όπου σημείωσε την πρώτη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα της Primera División εναντίον της Λανούς τον Αύγουστο 2018.

Ο Περέιρα σημείωσε 12 συνολικά συμμετοχές σε όλα τα τουρνουά για τον ιστορικό σύλλογο της Αργεντινής κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/19, ενώ κέρδισε οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής Κ-20 μεταξύ του Ιουλίου 2018 και του Φεβρουαρίου 2019.

Μετά από ένα σύντομο δανεισμό στην Πόρτο Β την επόμενη σεζόν, ο Περέιρα έφυγε από τη Σαν Λορέντσο για να υπογράψει με τον Παναιτωλικό τον Αύγουστο 2020. Μέσα σε δύο σεζόν, ο Περέιρα σημείωσε 34 συνολικά συμμετοχές μεταξύ αγώνων λίγκας και κυπέλλου για τον σύλλογο με έδρα το Αγρίνιο.

Τον Ιούλιο 2022, ο Περέιρα επέστρεψε στην Αργεντίνικη Primera División με τη Γοδόι Κρουζ, σημειώνοντας οκτώ συνολικά εμφανίσεις με μία ασίστ μεταξύ λίγκας και κυπέλλου μέχρι το τέλος της σεζόν τον Οκτώβριο 2022.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected