Super League 2

Super League 2 : Συνεχίζει τις υψηλές…πτήσεις ο ΟΦΙ, 2-0 τον Ολυμπιακό Β

Ο ΟΦΙ συνεχίζει την τρομερή του πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας του Ολυμπιακού Β’ με 2-0 στην Ιεράπετρα και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2023.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο ΟΦΙ στο 14′ άνοιξε το σκορ! Στην πρώτη φάση στο παιχνίδι, ο Κατάλντι εκτέλεσε κόρνερ, πήρε τη πρώτη κεφαλιά ο Ίτσιος, δεύτερη ο Βουό, έδιωξε ο Παπαδούλης και από κοντά με κεφαλιά ο Βουό ξανά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 34′ και στο 36′ ο ΟΦΙ είχε δύο καλές στιγμές. Αρχικά, μετά από σέντρα από δεξιά του Μίλερ, η μπάλα πέρασε στο β΄ δοκάρι, πλασέ με τη μια από κοντά σουτ του Μηλιώτη άουτ. Αμέσως μετά, κόρνερ Κατάλντι, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Καραγιάννη μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Παπαδούδης.

Μετά από αυτή τη φάση, ο Ολυμπιακός β’ πίεσε ασφυκτικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τον ΟΦΙ, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Από εξαιρετική πάσα ασίστ του Μίλερ στην πλάτη της άμυνας, ο Μπλανκ Καζάου έφυγε τετ τα τετ πέρασε και τον Παπαδούλη κάνοντας με πλασέ το 2-0!

Στο 83′ ο Ολυμπιακό Β’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιμπαγάσα από τον Κατάλντι, με τον Κυρίτση να πιάνει το πέναλτι του Κωστή! Στο 89′ ο ΟΦΙ άγγιξε το τρίτο τέρμα, όταν από ωραία συνεργασία Τσορνομάζ σε Βουό, σουτ στην κίνηση του δεύτερου, εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαδούδη.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΟΦΙ να παίρνει ακόμη μια σπουδαία νίκη, στην τρομερή σεζόν που διανύει μέχρι στιγμής!

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Άγγελος Διγκόζης) : Κυρίτσης, Ζήσης, Στάμου, Ίτσιος, Καραγιάννης, Κατάλντι (90+1′ Χιμένεθ), Μίλερ, Μπλανκ (85′ Λούκας), Τσορνομάς, Βουό, Μηλιώτης (86′ Κόλα)

Ολυμπιακός Β (Γιαννάκης Οκκάς) : Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (63′ Μπα), Κατσουλίδης (82′ Αργυρίου), Λιάτσος (75′ Ιμπαγάσα), Μαυρουδής (63′ Αλίγιαζιτς), Βλαχομήτρος, Κωστή, Μαρίνος (75′ Συρμής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected