Κατηγορίες
Super League 2

Super League : Ακόμη πιο ψηλά η Καλλιθέα, 2-1 τα Χανιά (photos)

Έχοντας για ακόμη μία φορά κορυφαίο τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, η Athens Kallithea πήρε το ντέρμπι κόντρα στα Χανιά και έφτασε τους 16 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η χανιώτικη ομάδα μένει έτσι αρκετά πίσω πλέον, δείχνοντας ότι δεν είναι εύκολο να μπορέσει να προσεγγίσει την κορυφή. Πρακτικά η διαφορά με δεδομένο ότι το παιχνίδι της Κηφισιάς θα κατακυρωθεί υπέρ της επί του Ηροδότου ανεβαίνει στους 11 βαθμούς, που σημαίνει ότι η διαφορά αντί να μειώνεται μεγαλώνει…

Τα Χανιά βρήκαν την απάντηση, ισοφαρίζοντας με το 5ο φετινό γκολ του Μάναλη στο 12ο λεπτό το τέρμα που είχε προηγουμένως πετύχει η Καλλιθέα με τον Κυνηγόπουλο στο 3’.

Ωστόσο ένας παλιός γνώριμος των Χανίων, ο Γιάννης Λουκίνας, ήταν αυτός που σκόραρε σ’ ένα καίριο σημείο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε 2-1, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα.

Τα Χανιά είχαν ευκαιρίες τόσο στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ούτως ώστε ν’ αλλάξουν την κατάσταση και ειδικότερα να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα. Μεταξύ άλλων φωνάζουν και για πέναλτι στη φάση του 31ου λεπτού όπου ο Τσέλιος ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής Τζαμουτζαντώνης αποφάσισε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Athens Kallithea (Γιώργος Σίμος) : Στρέζος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Νίλι (71’ Τσιντώνης), Λάσκαρης, Ρέντζας, Βασιλούδης, Λουκίνας (87’ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους (90+1′ Κύργιας).

ΠΑΕ Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης/Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ρότσα (85’ Χιντζίδης), Μπάτζιος (61’ Ζιούλης), Γιαμπερέ, Καμαρά, Μπουτσάκης (75’ Λεμονής), Τσέλιος (85’ Ζούνης), Πολίτης, Μπουρσέλης (61’ Καπνίδης), Μάναλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected