Basket

Έχασε ξανά από τον…κακό του δαίμονα ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι σε κακή βραδιά στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και στο τέλος και γνώρισε με 84-68 την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του στη φετινή Ευρωλίγκα και υποχώρησε στο 6-11 στο τέλος του πρώτου γύρου.

Το τριφύλλι για πρώτη φορά φέτος μετράει πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα στη διοργάνωση από Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Εφές, Ολυμπιακό και Μπάγερν, κάτι που έγινε δύο φορές και την περυσινή αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα και δεν έχει συμβεί ξανά στην πρόσφατη ιστορία του.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός διατήρησε την κακή του παράδοση στο Μόναχο, αφού έχασε από την Μπάγερν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και συνολικά για πέμπτη φορά σε έξι επισκέψεις του στο συγκεκριμένο γήπεδο και μάλιστα με τη μεγαλύτερη διαφορά από κάθε άλλη φορά.

Το μοναδικό πράσινο διπλό στη Βαυαρία καταγράφηκε στις 22/11 του 2019 πριν από 1.141 ημέρες με 87-75 και πρωταγωνιστές τους Καλάθη (12 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και Τόμας (14 πόντους, 3 ριμπάουντ).

Ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ είναι αήττητος μετρώντας 5/5 και στη συνολική παράδοση των δύο ομάδων προηγείται με 6-5 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 43-28, 61-44, 84-68.

*Eurohoops.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected