Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την Παναχαϊκή

Στο πρωτάθλημα της Μάλτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος Νιλτίνιο, πρώην παίκτης της Παναχαϊκής. Ο Βραζιλιάνος ήρθε με περγαμηνές στην Πάτρα, ωστόσο δεν μακροημέρευσε και η συνεργασία έληξε άδοξα.

Ο Νιλτίνιο θα φορέσει τη φανέλα της Βαλέτας που παίζει στην πρώτη κατηγορία της χώρας και είναι μία από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη ιστορία στη Μάλτα. Ο Αλμυρός, ομάδα Γ’ Εθνικής από την Κρήτη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Θεοδωράκη.

Όπως αναφέρει το Patragoal, ο στόπερ και αδελφός του Χρήστου, δεν αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή καθόλου και αποχώρησε. Παρελθόν θα αποτελέσουν από την Παναχαϊκή οι Σίλβα, Μαραθωνίτης και Μακρής, ενώ ο Παπαχρονόπουλος αν θέλει να αποχωρήσει για την Αθήνα λόγω σπουδών, μπορεί να βρει ομάδα να αγωνιστεί μόνο ως δανεικός.

Ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε για την Παναχαϊκή ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο ο Χουάν Λαρέα έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (σ.σ. συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες) και έτσι τίθεται εκτός από την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Φαβορί για αμυντικό δίδυμο με τον Τσακμάκη εμφανίζεται ο Κώστας Ρουγκάλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected