BET

Στοίχημα Δευτέρας by koubanezos.gr : Παναιτωλικός – ΟΦΗ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΟΦΗ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Παναιτωλικός

Πήρε πολύτιμη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου και αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, στο -6 από τις θέσεις των πλέι-οφ. Η απευθείας κόκκινη του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γιαννιώτη, μετά από αποτυχημένη έξοδο και φάουλ στον Σενγκέλια που έβγαινε μόνος του, έδωσε μόλις από το 23’ αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν κι έτσι ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει την κυριαρχία. Με το «καλησπέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, στο 46’, ο Καρέλης με απευθείας τακουνάκι έπειτα από κόρνερ του Σενγκέλια πέτυχε ίσως το γκολ της σεζόν μέχρι στιγμής και παρέμεινε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με δέκα γκολ. Το 2-0 ήρθε ξανά από κόρνερ του Γεωργιανού, με τον Χουχούμη να παίρνει την σκυτάλη στο 74’ και να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μπουζούκη από τον ΟΦΗ.

Δείτε επίσης: Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

ΟΦΗ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική απέφυγε την ήττα με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στον Βόλο. Όπως και με τον Ατρόμητο, πριν δύο αγωνιστικές, η ομάδα της Κρήτης έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ντικό έχασε δύο τετ-α-τετ (8’, 45’), ενώ το γκολ του Λάρσον στο 59’ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στις 22 τελικές σταμάτησε η ομάδα του Νταμπράουσκας, μετρώντας συνολικά 43 τελικές προσπάθειες και μηδέν γκολ στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς. Στα θετικά, ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από έξι ματς. Έτσι, παρέμεινε στην 11η θέση με δώδεκα βαθμούς. Αποχώρησε για τον αποψινό αντίπαλο ο Μπουζούκης, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του εξτρέμ Σαντιάγκο Μοσκέρα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Ανεξήγητα καλή η παράδοση του Παναιτωλικού απέναντι στον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, ειδικά αν αναλογιστούμε πως συνήθως οι Κρητικοί κάνουν καλύτερες πορείες. Καλύτερο το κλίμα στην πλευρά του Αγρινίου λόγω της πρόσφατης νίκης. Περίεργη η κατάσταση στον ΟΦΗ, που σε 43 τελικές δεν έβαλε γκολ εντός έδρας με Ατρόμητο και Βόλο, αλλά σκόραρε ενδιάμεσα με μία τελική στη Λεωφόρο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected