Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Πέμπτης: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Η αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Βίρτους Μπολόνια

Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα της Τρίτης με 77-87 από τη Ζαλγκίρις, παραμένοντας εκτός των πλέι οφ και με ρεκόρ 8-10 πλέον. Αρκετά τα σκαμπανεβάσματά της, όμως τον τελευταίο καιρό πήγαινε εξαιρετικά, με 4/5 νίκες πριν το πρόσφατο παιχνίδι της Τρίτης, μεταξύ άλλων και το διπλό επί της Μπαρτσελόνα. Παραδόξως πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στη Ζαλγκίρις, με 55% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα, αλλά και 7 κλεψίματα. Το κύριο πρόβλημά της όμως ήταν τα ριμπάουντ και μοιραία δεν κατάφερε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* για το ελληνικό πρωτάθλημα

Ολυμπιακός

Δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι σε διάστημα 48 ωρών. Την Τρίτη γνώρισε την ήττα με 64-60 από τη Μονακό και πλέον καλείται να φύγει αλώβητος από την Ιταλία, ώστε να ρεφάρει το παραπάνω αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι της Τρίτης εκκίνησε εμφατικά για τα πρώτα 12-13 λεπτά, εν συνεχεία όμως κατέρρευσε και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων, καθώς και το σκληρό παιχνίδι τους. Έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης και πλέον έχει ρεκόρ 11-7. Στους 12 σταμάτησε ο πρώτος σκόρερ Πίτερς των 4/5 τριπόντων, με τον Σλούκα να προσθέτει άλλους 10.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αφού το κίνητρο για τη νίκη είναι μεγάλο. Αφενός η Βίρτους θέλει να μείνει κοντά στην οκτάδα, αφετέρου ο Ολυμπιακός κοντά στις πρώτες θέσεις. Δεν νομίζω ότι το ματς θα μοιάζει με αυτό του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ. Οι δυο ομάδες διαθέτουν καλούς αμυντικούς σε όλες τις θέσεις.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected