Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : “Τρένο” ο ΟΦΙ, νίκησε και τα Χανιά

Ο ΟΦΙ με ψυχωμένη εμφάνιση, για ακόμη μια φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, επικρατώντας των Χανίων με 2-0!

Στα ασπρόμαυρα χρώματα του ΟΦΙ “βάφτηκε” το κρητικό ντέρμπι στην Ιεράπετρα απέναντι στα Χανιά με την ομάδα του Αγγελου Διγκόζη να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και τα δύο τους γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΙ στο 10′, με ένα σουτ του Μίλερ από τα αριστερά, να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Ντέτλερ, ο Κατάλντι έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από κόρνερ του Κατάλντι, ο Ίτσιος πήρε τη κεφαλιά. κακό διώξιμο Κατσιμήτρου, γυριστό Μουλερ στην επαναφορά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 31′ απείλησαν τα Χανιά με σουτ του Μπουρσέλη που πέρασε εκτός, ενώ τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Τσέλιου που μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

Με το.. καλημέρα της επανάληψης ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ με γκολ του Μίλερ, βάζοντας.. φωτιά στην Ιεράπετρα. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στη συνέχεια να σκοράρουν, με τους γηπεδούχους να γράφουν το 2-0 στο 65′.

Ο ΟΦΙ κέρδισε πέναλτι, με τον Τσορνομάς να το εκτελεί για το 2-0! Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΟΦΙ να παίρνει μια μεγάλη νίκη!

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Αγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ιτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (87’ Χιμένεθ), Μηλιώτης (81’ Καλλιτσουνάκης), Μούλερ (90+4’ Παπαδάκης), Μπλανκ Καζάου (90+4’ Γκομπερβίγε), Βουό

ΠΑΕ Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης/Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Ρότσα (50’ Χιντζίδης), Καμαρά (58’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Λεμονής (85’ Ναζίμ), Μπουρσέλης (85’ Ζούνης), Πολίτης (46’ Καπνίδης), Μάναλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected